Christian Ørsted foredragsholder Den Nye Danske KreativitetChristian Ørsted

Ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder (cand.merc.)

Christian Ørsted er cand. merc., ledelsesrådgiver og forfatter. Han holder foredrag og workshops i ind- og udland om ledelse,  samarbejde og bæredygtige forandringer og fungerer som rådgiver for ledelsen i en lang række af danske og internationale virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer. Forfatter til ledelsesbøger, senest »Livsfarlig ledelse – forstå de psykologiske mekanismer der styrer dit arbejdsliv« – nr. 1 på Dagbladet Børsens bestsellerliste og nu ude i mere end 20 oplag med over 40.000 solgte eksemplarer.

Christian har i mere end 20 år undervist tusindevis af ledere og rådgivet danske og internationale virksomheder og organisationer, bl.a. Novo Nordisk, Røde Kors, Coca-Cola, FN, A.P. Møller – Mærsk, Danske Bank, Ørsted (tidl. DONG Energy) og Udenrigsministeriet. Et arbejde, der har udløst talrige priser, bl.a. en bronze-løve i Cannes.

Han er en af danmarks mest efterspurgte foredragsholdere og workshopledere indenfor ledelse, arbejdsmiljø og organisationsudvikling og er desuden kendt som ledelsesekspert fra bl.a. TV2 News, DR2 Deadline, Aftenshowet og Dagbladet Børsen samt som fast klummeskribent på Berlingske Business.

Bestsellerbogen Livsfarlig ledelse af Christian Ørsted udkom på People’s Press 6. juni 2013 og fik 6 ud af 6 stjerner i anmeldelsen af Berlingske Business der kaldte den “en kandidat til en af årets bedste ledelsesbøger”.

Se mere om Christians foredrag her eller book direkte på 70 27 47 40.

Læs mere om Christian: