Christian Ørsted foredragsholder Den Nye Danske KreativitetChristian Ørsted

Ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder (cand.merc.)

Forfatter til Livsfarlig ledelse (Peoples’Press 2013) – nr. 1 på Dagbladet Børsens bestsellerliste og nu ude i 19. oplag med mere end 40.000 solgte eksemplarer.

Christian har i 20 år undervist tusindevis af ledere og rådgivet danske og internationale virksomheder og organisationer, bl.a. Novo Nordisk, Røde Kors, Coca-Cola og A.P. Møller – Mærsk, Danske Bank ogUdenrigsministeriet. Et arbejde, der har udløst talrige priser, bl.a. en bronze-løve i Cannes.

Han er en af danmarks mest efterspurgte foredragsholdere og workshopledere indenfor ledelse, arbejdsmiljø og organisationsudvikling og er desuden kendt som ledelsesekspert fra bl.a. Berlingske Business, DR2 Deadline, Aftenshowet og Dagbladet Børsen.

Bestsellerbogen Livsfarlig ledelse af Christian Ørsted udkom på People’s Press 6. juni 2013 og fik 6 ud af 6 stjerner i anmeldelsen af Berlingske Business der kaldte den “en kandidat til en af årets bedste ledelsesbøger”. Kendt fra AftenshowetTV2/Lorry LoungeDR P3Berlingske BusinessBørsen og mange andre medier.

Se mere om Christians foredrag her eller book direkte på 70 27 47 40.

Læs mere om Christian: