Få et gratis kapitel fra Fatale forandringer!

Tilmeld dig Christian Ørsteds nyhedsbrev og få et gratis kapitel. Direkte i din indbakke. Og vær blandt de første der får nyt om ledelse, debat og arrangementer.

Rabatkode til ‘Fatale forandringer’

Du kan få ‘Fatale forandringer’ med en særlig rabat hvis du bestiller på Saxo og bruger min rabatkode.

Den vejledende pris er kr. 299,95, men Saxo kører kampagne på ‘Fatale forandringer’ lige nu. Oveni får du en ekstra rabat fra mig, så din pris lander på kr. 203. Du får rabatten ved at taste koden ØRSTED15 inden du betaler. Tilbuddet kan ikke kombineres med Saxo premium-medlemsrabat og fri fragt. Til gengæld gælder rabatten så mange eksemplarer du ønsker.

Fatale forandringer

Fatale forandringer. Forstå forandringsledelse i en uforudsigelig verden.

Af Christian Ørsted. People’sPress.
Udgivet 4. juni 2020. Nr. 1 på Politikens Bestsellerliste. Nu i 3. oplag!

Vi løber hurtigere og hurtigere. Men løber vi i den rigtige retning?

Tempoet i forandringer har aldrig været højere. Det har man sagt i mere end 30 år. Men problemet i dag er et andet: Foran­dringer har aldrig været mere uforudsigelige, og arbejdslivet aldrig så komplekst og usikkert som nu.

Hvad nu hvis det, vi har lært om forandringer og forandringsle­delse de seneste årtier, er årsagen til, at forandringer ofte møder modstand, slår fejl og skaber dårligere resultater?

Vi er nødt til at blive bedre til at håndtere forandringer. Meget af det, vi gør i dag, peger i den gale retning: Det gør forandringer til noget, der er svært. Til noget, der alligevel ikke nytter noget eller bare er noget, der skal overstås, som en undtagelse. Foran­dringer er ikke en undtagelse mere. Det er hverdag.

Fatale forandringer giver et kritisk indblik i bagsiden ved mo­derne ledelse og er nødvendig læsning for alle, der oplever ufor­udsigelighed og forandringer i deres arbejdsliv og ønsker nye perspektiver til at løse fremtidens store udfordringer.

Som den første professionelle ledelsesrådgiver trådte Christian Ørsted frem i Livsfarlig ledelse og tog os ind bag de lukkede døre i erhvervslivet. Han fortalte om den uhyggelige slagside ved moderne ledelse og psykologiske mekanismer, der styrer vores arbejdsliv.

I Fatale forandringer tager Christian os igen med på en rejse med overraskende cases og aktuel forskning og gør op med den værktøjskasse, som mange ledere tror er god forandringsledelse.

Myterne om modstand mod forandringer, effektivitet, performance og mening har store menneskelige og økonomiske konsekvenser. Det er fatalt ikke bare for de ansatte, der kommer i klemme, men for alle, da overfladiske, fejlslåede forandringer truer hele organisationens eksistens.

OM FORFATTEREN

CHRISTIAN ØRSTED (f. 1973)

Ledelsesrådgiver (cand.merc.), forfatter og foredragsholder og har i mere end 20 år undervist og rådgivet tusindvis af ledere i danske og internationale virksomheder og organisationer, bl.a. Novo Nordisk, Røde Kors, Coca-Cola, FN, A.P. Møller – Mærsk, Danske Bank, Ørsted (tidl. DONG Energy) og Udenrigsministeriet.

Han er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere inden for ledelse, arbejdsmiljø og organisationsudvikling og fungerer som rådgiver for ledelsen i en række af danske og internationale virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer.

Han er desuden kendt fra medierne, bl.a. som fast klummeskribent på Berlingske Business. Forfatter til flere ledelsesbøger, senest bestselleren Livsfarlig ledelse, der indtil videre er udkommet i 20 oplag.