Fatale forandringer

Fatale forandringer

Forstå forandringsledelse i en uforudsigelig verden

Af Christian Ørsted. People’sPress. Udkom 4. juni ’20. Nr. 1 bestseller. Nu i tredje oplag!

KØB BOGEN HER

Nyeste bog af ledelsesrådgiver Christian Ørsted.

VI LØBER HURTIGERE OG HURTIGERE.
MEN LØBER VI I DEN RIGTIGE RETNING?

Tempoet i forandringer har aldrig været højere. Det har man sagt i mere end 30 år. Men problemet i dag er et andet: Foran­dringer har aldrig været mere uforudsigelige, og arbejdslivet aldrig så komplekst og usikkert som nu.

Hvad nu hvis det, vi har lært om forandringer og forandringsle­delse de seneste årtier, er årsagen til, at forandringer ofte møder modstand, slår fejl og skaber dårligere resultater?

Vi er nødt til at blive bedre til at håndtere forandringer. Meget af det, vi gør i dag, peger i den gale retning: Det gør forandringer til noget, der er svært. Til noget, der alligevel ikke nytter noget eller bare er noget, der skal overstås, som en undtagelse. Foran­dringer er ikke en undtagelse mere. Det er hverdag.

Fatale forandringer giver et kritisk indblik i bagsiden ved mo­derne ledelse og er nødvendig læsning for alle, der oplever ufor­udsigelighed og forandringer i deres arbejdsliv og ønsker nye perspektiver til at løse fremtidens store udfordringer.

Livsfarlig ledelse

Forstå de psykologiske mekanismer, der styrer dit arbejdsliv

Af Christian Ørsted. People’sPress. Nr. 1 bestseller. Trykt i 20 oplag

KØB BOGEN HER

En af Danmarks mest solgte ledelsesbøger nogensinde.

Tidligere hyrede vi psykologer og forskere for at få folk til at arbejde mere. I dag har vi krise og skal øge produktiviteten, men samtidig er vi nødt til at hyre stress-konsulenter til at samle de ansatte op.

Det er ikke kun ansatte, det går ud over. Det går også ud over vores samfund, vores virksomheder og vores børn. Vi mister vores kreativitet. Vores innovation. Vores kontakt til det, der er væsentligt. Vi mister vores konkurrencekraft og løber hurtigere og hurtigere uden at skabe de resultater, der er brug for.

Se mere på www.livsfarligledelse.dk eller book foredrag og workshops her.

E-business

Digitale forretningsstrategier

Af Jesper Bove-Nielsen & Christian Ørsted. Børsens forlag. Nr. 1 bestseller. Årets mest solgte ledelsesbog

Klassikeren om strategi, teknologi og fremtidens marked. Brugt af topledelse, bestyrelser og pensum på business schools og universiteter. Udkom i seks oplag og blev Danmarks mest solgte ledelsesbog i år 2000.